4
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Zoran Milinković o porazu od Crvene zvezde

Objavljeno: 13.09.15 u 08:05

– Mislim da je sve prestalo kod drugog gola Zvezde, evrogola. Ono što smo hteli, mnogo smo promašili, a velike utakmice to ne trpe. Nije nam pošlo za rukom i nogom, a Zvezdi nažalost jeste. Igrači Zvezde su pokazali ogromnu želju, dobili su više duela u prvom poluvremenu. Kada smo se vratili u egal, došao je drugi gol Zvezde – rekao je Milinković.

0
0

4 Komentara

  1. Neverovatno, postali smo ono što je zveda bila do skora, postali smo menadzerski klub, poligon za iživljavanje pojedinaca klub, koji ne zna šta hoće, jer oterati asu dovestu usu svodi se na isto, oterali Nikolića, doveli ovog sa nadulim podočnjacima može samo neozbiljan klub i uprava. Stvorila se buka oko Nemanje Petrovića, možda dečko i nema kvalitet za klub kakav je Partizan , ali je momak igrao srcem za klub i dete je partizana, doveden Rodić momak objektivno rupa u timu,trener posebna priča, 8 kola tri poraza, mada je činjenica da se voda odvrće na zvezdinu vodenicu od one**spektakularne pobede,protiv ofkane i spektakularnog boda protiv radničkog** Žalosno je što naše klubove vodi mafija u sprezi sa politikom, što se unapred zna ko mora da bude šampion a ko mora da ispadne iz lige, što je sve podređeno uništenju srpskog fudbala

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim,da je vreme,da se koferi pakuju,ocigledno je da se pusta prvenstvo zvezdi a i gde su pare koje smo dobili u poslednje vreme?

    0
    0
    Odgovori
  3. sramno je da u ovako vaznoj utakmici utakmicu pocnu dva nova igraca koji nemaju snage ni dovoljno dobrog kvaliteta da bi zamene one koje vec imamo.Zao mi je sto je dobila ekipa koja ima isto tako losu odbranu kao imi,ali je nazalost imala vise one muske stvari nego vecina igraca partizana,na celu sa trenerom Milinkovicem!!Opet je zakazao sa izmenama i sa promenom ritma utakmice,analizu bi mogao da dajem do sutra,ali sta mi vredi kad to niko nece da vidi.MNOGO SMO TANKA EKIPA U SVAKOM POGLEDU,u odnosu na Zvezdu,pa i ostale ekipe!!!Tako se neigra „EVROPSKI“fudbal,sa kojim se mi hvalimo,inecemo da se dozovemo pameti!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter