0
Ostali sportovi

Foto: VSS

SP U KAZAHSTANU: Srbija dobila Španiju, sa Grčkom u polufinalu!

Objavljeno: 10.09.15 u 19:16

Gaze ka medalji. Srpski juniori su pobedili Španiju i plasirali se u polufinale SP U ALmatiju, u kome će se sutra sastati sa Grčkom.

Srbija je ponovo igrala bez Drašovića, ali je bila jača za Asanovića, koji je bio onaj pravi u trenucima kada se meč lomio.  koji bi sutra trebalo da bude pušten iz bolnice. Vratio se u tim Asanović i bio izvanredan kada se meč lomio.

Doneo je četiri gola viška u poslednjem delu, ali Španci su sa dva gola uneli malo nervoze u našu igru.

Zbog Vujasinovićeve reakcije u tim trenucima, a reagovao je na prerani ulazak španskog igrača, naš selektor je dobio prvo crveni karton, koji je zatim poništen.

– Sve vreme smo kontrolisali i igru i rezultat. Španija ima zaista kvalitetne igrače,  Grčka je odlična ekipa… Ostaje nam da se pripremimo i sigurno ćemo dati sve od sebe kako bi pobedom obezbedili utakmicu za zlato – rekao je Vladimir Vujasinović.

Srbija – Španija 15:11 (4:2, 3:3, 4:3, 4:3)

Gledalaca: 200. Sudije: Špigel (Nemačka) i Skalohoris (Grčka). Igrač više: Srbija 9 (6), Španija 7 (2). Peterci: Srbija 1 (1), Španija 1 (1).

SRBIJA: Dobožanov, Asanović 3, Repanović 1, Subotić 6, Gvozdanović, Gogov 2, Toholj, Manojlović, Radojević 3, Vitorović. Selektor: Vujasinović.

ŠPANIJA: Linares, Kabanas 2, Garsija 5, Korbalan, Sera, Granados, Febo, Perikas 2, Tahul 1, Bustos 1, Saez. Selektor: Kole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter