0
Ostali sportovi

SP ZA JUNIORE: Oslabljena Srbija lako do pobede protiv Irana

Objavljeno: 06.09.15 u 19:25

Juniorska veterpolo reprezentacija Srbije je posle pobede nad Iranom 18:6 (4:2,4:1,5:3,5:0) u 3. kolu Svetskog prvenstva takmičenje završila kao prva u grupi, a rival u četvrtfinalu našim mladim „delfinima“ u četvrtfinalu verovatno će biti Španija.

Naša selekcija je ponovo igrala bez Drašovića i Asanovića koje muči virus.Na sreću sada je odmor od utakmica do 10. septembra kada će se igrati četvrtfinalni mečevi. Ukoliko se ne dogodi neko veće iznaneđenje protivnik bi trebalo da bude Španija.

Iran se nekako i držao u prve dve četvrtine ali je posle toga naša reprezentacija, iako sa sedmoricom igrača na raspolaganju za igru u polju, dakle dve zamene, pojačala ritam i ostvarila ubedljiv trijumf.

Manojlović je bio najefikasniji sa četiri pogotka, po tri su postigli Repanović, Subotić i Radojević, po dva puta su se u listu strelaca upisali Gvozdenović i Toholj, a jednom Gogov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter