2
The Best Of

VREMEPLOV: Kako je tandem Kovačević-Kaveči ponizio veliki Real Madrid (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.15 u 17:55

Čuveni tim Real Sosijedada, na čelu sa paklenim tandemom Darko Kovačević-Nihat Kaveči, sezone 2002/03, izgubio je šampionsku titulu u pretposlednjem kolu. 

Klub sa „Anoete“ je te godine igrao strašan fudbal, uz pomenuti tandem, u timu su bili Valeri Karpin, Ćabi Alonso, Havijer de Pedro, Lopez Rekarte, Dmitri Hohlov, Hoze Barkero, Aranzabal, holandski golman Sander Vesterveld..

Sosijedad - Real

Te sezone, kobna po Sosijedad, bila je ekipa Selte, koja ih je u predposlednjem kolu nadigrala u Vigu rezultatom 3:2 i skinula sa prve pozicije. Na kraju je Real Madrid sa dva boda više osvojio Primeru.

Real Sosjedad je tu sezonu nadigrao „kraljevski klub“, pamti se meč na Anoeti, 13. aprila, te 2003. godine, 4:2 za domaće!

Totalna dominacija paklenog tandema Kovačević-Kaveči. Naš Darko je na tom meču postigao prva dva gola, zatim je na scenu stupio Kaveči. Na dominaciju svog kluba peča je stavio, maestralnim golom Ćabi Alonso. Golove za goste postigli su: Ronaldo i Portiljo.

Ostala je žal za mnoge zaljubljenike u fudbal što simpatična ekipa Real Sosijedada nije uspela da osvoji titulu. Te godine čuveni tandem tima sa Anoete postigao je ukupno 43 gola. Darko Kovačević 20, Nihat Kaveči 23.

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter