1
Ostali sportovi

GOLF: Goran Lalović osvojio ‘Sava čelendž’

Objavljeno: 31.08.15 u 12:58

Dobri rezultati i velika vrućina obeležili sedmi tradicionalni ‘GK Sava čelendž’ na Adi.

Pobednik sedmog tradicionalnog ‘GK Sava čelendža’ koji se igrao na terenima ‘Golf kluba Beograd’ na Adi Ciganliji je Goran Lalović. On je jednodnevno takmičenje završio sa 25 bruto poena, sa jednim ‘birdijem’ i sedam ‘parova’ uz ukupan rezultat od +12.

Za tradicionalni turnir koji organizuje golf klub ‘Sava’ vlada veliko interesovanje, pošto se takmičenje odvija u tri kategorije i omogućava učešće i igrača koji imaju hendikep veći od 36. Zbog toga je i ovo izdanje igrano u dva filda, a učestvovalo je čak 66 golfera. Igralo se po stejblford neto sistemu, dok je konačni pobednik bio određen na osnovu najboljeg bruto rezultata.

Prvi u A kategoriji bio je Marko Knežević sa 35 neto poena. Drugo mesto zauzeo je Zoran Mirkov sa 34, dok je treći sa istim rezultatom bio Borislav Todorović. U B kategoriji pobednica je Sandra Dedijer ispred Vladimira Dankovića i Dragiše Jovića. U C kategoriji Slavko Miljković je bio najbolji. Drugo mesto zauzela je Anja Demić, dok je treća bila Ljiljana Simić.

Pojedinačne nagrade dobili su Sandra Dedijer i Goran Lalović koji su izveli najduže udarce, dok je Vladimir Danković imao udarac iz prve najbliži rupi.

I ovaj Sava čelendž imao je humanitarni karakter pošto će deo prikupljenih sredstava biti uplaćen Specijalnoj olimpijadi Srbije, čiji je nacionalni predsednik Aleksandar Stanojević bio gost turnira na Adi. Predsednik GK Sava Ivica Suturović je izrazio želju da taj čin predstavi početak uspešne saradnje uz želju da na nekim narednim Specijalnim olimpijadama i Srbija ima svog predstavnika u golfu.

Osmi Sava čelendž igraće se narednog proleća, a već ovog vikenda na terenima golf kluba ‘Beograd’ na Adi Ciganliji na programu je četvrti iz serije GCB Masters turnira.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter