19
The Best Of

ZVEZDAŠKA VEZA: Poruka Ognjena Mudrinskog koja se neće svideti Grobarima (FOTO)

Objavljeno: 26.08.15 u 20:05

Beograd je danas crno-beli grad. Za nešto manje od sat vremena u Humskoj će početi revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova. I dok se društveinim mrežama širi podrška crno-belima, bivši fudbaler Crvene zvezde je sreću poželeo protivniku. Reč je o Ognjenu Mudrinskom, koji je tačnije podršku pružio svom bivšem saigraču, a sada članu BATE Borisova Filipu Mladenoviću.

Đomla, zgazi ih večeras – napisao je Mudrinski na Instagramu i okačio je sliku sa Mladenovićem iz dana kada su igrali za „večitog rivala“.

Mudrinski
FOTO: Ognjen Mudrinski/Instagram

 

 

0
0

19 Komentara

  1. Ajmo veliki Srbi
    podrzimo bate..
    P.s.
    kada vraćate Dugove i cigani i od ČEGA???
    deste zaradili na ulici???

    0
    0
    Odgovori
    • Vi musemu NIKADA necete da vidite u vasu rupu, kad vam ode Vule odjednom ce dug skociti na 80.000.000 evra, Izbori su uskoro.

      0
      0
      Odgovori
      • Videcemo je vec naredne godine ali i ako se to ne dogodi,mi imamo usonju u trofejnoj sali a njega malo klubova imaju u Evropi.Vi necete nikad,milion posto.

        0
        0
        Odgovori
  2. Jedan nebitan lik iz nebitnog kluba koji i dalje leci komplekse nize vrednosti. Jedino na ovakav nacin moze da navija za svoj tim koji odavno u evropi ne igra tj igrace koji su igrali za taj tim. Medjutim nije to bitno koliko to sto danas partizan igra utakmicu koja ce i tom timu za koji je ovaj bedni fudbaler igrao pobedom dobro doci da ne ispadne na izvlacenju kuglica. Ali novinama se vise svidjaju pisanja o ovim nebitnim ljudima i stvarima nego o tome sto se veceras u Beogradu desava.

    0
    0
    Odgovori
    • Kao Ognjen razmislja vise od polovine Srbije i nema tu nista lose.Isto kad igra Zvezda sa bilo kojim protivnikom u Evropi,manjina Srbije navija protiv nje i opet nista lose u tome.To je rivalstvo pravih i iskrenih navijaca.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter