0
Ostali sportovi

Foto: KSS

KAJAK: Srbiji četiri finala na SP u Milanu

Objavljeno: 20.08.15 u 21:48

Kajakaške posade Srbije izborile su plasman u četiri A finala u olimpijskim disciplinama i tri B finala, prvog takmičarskog dana prvenstva sveta u Milanu.

Ubedljivom trkom na 200 metara u polufinalu dvosed u sastavu Nebojša GrujićMarko Novaković obezbedio je plasman u finale šampionata u kojem će braniti titulu osvojenu prošle godine u Moskvi, a pobedom u svojoj polufinalnoj trci mesto u A finalu obezbedili su i Marko Tomićević i Milenko Zorić u dvosedu na 1.000 metara.

Mesto u finalu obezbedile su i Milica Starović i Dalma Ružičić-Benedek u dvosedu na 500 metara, pošto su u svojoj polufinalnoj trci zauzele drugo mesto, dok se Dejan Pajić plasirao u A finale kajaka jednoseda 1.000 metara kao trećeplasirani.

U B finalu će veslati Strahinja Mladežić (kanu), Krasimira Stojčeva i Nikolina Mijušković (kanu dvoklek 200 metara) i Kristina Bedeč (jednosed, 500 metara).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter