0
Ostali sportovi

VELIKO POJAČANJE: Radnički jača redove iz Crvene zvezde!

Objavljeno: 12.08.15 u 08:55

Nekadašnji golman reprezentacije Srbije i Crvene zvezde, karijeru će nastaviti, verovatno i završiti u Radničkom iz Kragujevca.

– Oduševljen sam kako su me ljudi primili tokom kratkog boravka u Kragujevcu. Gdegod sam se pojavio, svi su se ponašali prema meni kao da sam igrao za Radnički, a ne protiv njega. Zaista su me ispoštovali više nego na bilo kom drugom mestu. To je bio samo dodatni motiv, a jedan od glavnih razloga je što ću ovbavljati dva posla u klubu. Stvarno se nadam da ću uživati i da ću doprineti afirmaciji, kako golmana, tako i celokupnog kluba – izjavio je Denis Šefik.

Nekada najbolji golman sveta u Kragujevcu će imati dvostruku ulogu – braniće gol prvog tima i ujedno biti trener golmana svih selekcija.

– U Kragujevcu sam video nekoliko talentovanih dečaka, sa potencijalom da postanu zaista vrhunski golmani, ali im nedostaje pravi rad. To je najbitnije, uz želju za radom i samopouzdanje – istakao je Šefik.

Sportski direktor Kragujevčana Jugoslav Vasović dobro je upoznat sa kvalitetima Šefika i raduje ga što se odlučio za Radnički.

– Pored toga što je sjajan golman, smatram da je i veliki čovek koji može da prenese svoje zavidno znanje i bogato iskustvo na mlađe, u šta smo se uverili tokom nekoliko treninga u Kragujevcu – istakao je Vasović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter