0
Ostali sportovi

ATLETIKA: Pri kraju radovi na atletskoj stazi u Kruševcu (FOTO)

Objavljeno: 12.08.15 u 17:48

Atletska staza u Kruševcu danas je usla u završnu fazu radova, i uskoro će biti još jedno mesto gde će atletičari moći da treniraju i gde ćemo moći da organizujemo atletska takmičenja. 

Tom događaju prisustvovali su predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, generalni sekretar Slobodan Branković, Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i Ministar odbrane Bratislav Gašić.

Atletski savez Srbije bio je inicijator za pokretanje ovog projekta kojim se nastavlja dalji rad na poboljšanju atletske infrastrukture.

– Među osnovnim ciljevima tokom prethodnih godina nalazi se poboljšanje infrastrukture u našoj zemlji. Imamo mnogo talentovanih atletičara , a nisu svi iz Beograda. Ovo je samo jedan stepenih više u srpskom sportu, svakako da nećemo stati na ovome – rekao je predsednik ASS-a. 

Atletika stadion 2

Finale Kupa Srbije za pionire/ke biće prvo takmičenje koje će se održati na ovom stadionu 3. i 4. oktobra ove godine, dok će sledeće godine u julu biti održano takmičenje Serbia open.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter