0
Ostali sportovi

FOTO: РИА Новости

PRŠTE ČESTITKE ‘DELFINIMA’: Košarkaši bili ‘duhom’ uz vaterpoliste, čestitao i predsednik Srbije

Objavljeno: 09.08.15 u 12:35

Među prvima je čestitku uputio premijer Aleksandar Vučić, i to pismom koje je pročitano još u direktnom programu RTS-a, a jutro posle velikog uspeha srpske vaterpolo reprezentacije čestitka je stigla i od kolega iz košarkaškog nacionalnog tima.

– Njihovo finale sa Hrvatima i naša utakmica sa Rusima igrala se u isto vreme. Nismo bili u mogućnost da gledamo, ali smo se svi obradovali kad smo u svlačionici čuli da su ubeljivo pobedili i da su na dominatan način stigli do zlatne medalje. Zato u ime košarkaške reprezentacije od srca čestitam svim igračima i članovima Stručnog štaba na zaista veličansvetnom uspehu – istakao je selektor košarkaša Aleksandar Đorđević, za zvanični sajt KSS-a.

Svoju čestitku uputio je i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

– Srca su nam ispunjena ponosom dok izgovaramo: ‘Srbija je prvak sveta’. Vi ste naši zlatni delfini, pokazali ste kako se bori i kako se pobeđuje. Čestitam Vam na veličanstvenoj pobedi. Na najbolji način predstaviljate Srbiju, zemlju hrabrih i plemenitih ljudi, zemlju pobednika. Dela su jača od reči, a vi ste ovim delom dali značenje najuzvišenijim rečima – navodi se u čestitki predsednika.

Svoje čestitke uputili su i mnogi drugi politički zvaničnici, sportski radnici i ljubitelji vaterpola. Srbija je sinoć u finalu Svetskog prvenstva savladala Hrvatsku ubedljivim rezultatom 11:4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter