0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR SRPSKIH ‘DELFINA’: Ako hoćeš da budeš najbolji moraš svakoga da pobediš!

Objavljeno: 04.08.15 u 23:26

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je posle pobede u četvrtfinalu nad SAD da je bio veliki pritisak na njegovim momcima, ali da su na kraju ostvarili zasluženu i ubedljivu pobedu.

– Veliki je pritisak bio. Izborili smo se i na kraju imali ubedljivu završnicu za zasluženu pobedu. Sada nas čekaju Italijani. Želimo dalje, analiziraćemo mečeve Italije i pripremićemo se na neke druge stvari. Ako hoćeš da budeš najbolji moraš svakoga da pobediš – rekao je Savić.

Andrija Prlainović rekao je posle meča da Srbija i pored ubedljive pobede ima još dosta prostora za napredak pred odlučujuće duele za medalju.

– Ponovo smo krenuli sa dva lako primljena gola. Mi smo igrali svoju igru, u svakom trenutku smo mogli da damo maksimum. Držali smo rezultat, nismo ponovili greške iz susreta sa Australijom. Bolje je nego što je bilo, ali ima još dosta prostora za napredak. Očekuje nas veliki rival i spremićemo se najbolje što možemo – rekao je Prlainović.

Nekada selektor Srbije, a sada SAD, Dejan Udovičić, bio je zadovoljan i pored poraza selekcije koju predvodi.

– Želim Srbiji da ide do kraja. Muški smo se borili. Mitrović je kod penala bio ispred gola, ali to je sport. Nemamo iskustvo kao oni. Kada bismo promašivali, oni bi nas odmah kaznili. Čestitam svojim momcima, a Srbiji želim da odigra najbolje što može u nastavku takmičenja – bio je komentar Dejana Udovičića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter