0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ČABA JEDINI USPEO: Silađi u polufinalu SP, četvoro Srba usporilo

Objavljeno: 02.08.15 u 13:45

Počela su i plivačka nadmetanja na SP u Kazanju. Reprezentativac Srbije Čaba Silađi plasirao se u polufinale trke na 100 metara prsnim stilom, dok naši ostali predstavnici nisu imali uspeha.

Silađi je zauzeo treće mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi rezultatom minut i 35 stotinki, što je ukupno bilo 16. vreme kvalifikacija.

Najbrži u kvalifikacijama na 100 metara prsno bio je Britanac Adam Piti, koji je tu deonicu preplivao za 58 sekundi i 52 stotinke. Polufinalne trke na 100 metara prsnim stilom na programu su kasnije danas.

U finale trke na 400 metara kraul stilom nije uspeo da se plasirao Velimir Stjepanović. Ivan Lenđer nije izborio polufinale u trci na 50 metara delfin stilom.

Takmičenje u kvalifikacijama završila je i Anja Crevar u disciplini 400 metara mešovito. Ni Katarina Simonović nije uspela danas da se plasira u finale trke na 400 metara slobodnim stilom

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter