Trofejni srpski vaterpolista Nikola Rađen koji je bio pozitivan na testu za kokain zbog čega mu sledi velika suspenzija iz ovog sporta, razgovarao je sa decom u VK Radnički u Kragujevcu.

Povezane vesti

Nikola Rađen je pao na doping testu i bacio veliku mrlju na svoju karijeru, trofeje, medalje i sve pobede koje je ostvario, a bilo ih je itekako. Nema sumnje da je Nikoli veoma žao zbog toga i upravo zato je u razgovoru sa decom VK Radnički iz Kragujevca za njih imao jasnu poruku.

– Ja sam lep primer kako treba i kako ne treba. Zbog vaterpola sam postigao mnogo u životu, ovaj sport me je obrazovao i oblikovao kao čoveka, da budem što bolji, da se borim kroz život i uvek stremim ka najvišim ciljevima – rekao je Rađen u Kragujevcu i dodao:

– Svaki čovek može da pogreši, niko nije bezgrešan, ali je bitno da se greške više ne ponove. Jedan trenutak nepažnje i gluposti, kao što se meni desilo, mogu da upropaste celu karijeru – poručio je srpski vaterpolista.

U Kragujevcu se od 30. jula do 2. avgusta održava turnir ‘Nenad Nena Manojlović’ na kojem pored domaćeg Radničkog učestvuju mađarski Ferencvaroš, italijanska Roma, turski Galatasaraj, subotički Spartak i valjevski Valis. Rađen je tom prilikom pokušao da inspiriše klince.

– Mladi ste, tu ste zajedno, delite dobro i zlo i to su prave vrednosti. Kako budete stasavali, druženje će vam biti još bolje i lepše, pobede će biti slađe i treninzi zanimljiviji. Samo treba da uživate, verujete jedni u druge i da imate cilj u životu – naglasio je Nikola Rađen.