3
The Best Of

FOTO: STARSPORT

OBRT: Bivši fudbaler Zvezde ponovo pod istragom

Objavljeno: 05.07.15 u 08:46

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada član Rada Stefan Mihajlović je 6. maja učestvovao u saobraćajnoj nesreći kada je život izgubio Dragan Radoičić.

Podsetimo, po navodima svedoka Tomislava B. sin legendarnog Radmila Mihajlovića je u svom „porše kajenu“ prošao kroz crveno svetlo i udario je u „punto“ kojim je upravljao Radoičić. Ipak, samo dva dana kasnije svedok je promenio iskaz i Stefan Mihajlović je oslobođen svih sumnji. Ipak, advokat porodice Radoičić je pronašao tri nova svedoka koja su bila očevidci saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

– Na osnovu zahteva o pristupu informacijama zatražila sam od Hitne pomoći broj telefona sa kog je upućen poziv odmah nakon nesreće. Ispostavilo se da je lekare prva zvala mlada policajka, koja je bila u kolima sa svojim ocem, policajcem u penziji, i majkom, medicinskom sestrom iz KC Srbije. Oni su prvi prišli teško povređenom Draganu i pomogli mu dok nisu stigli lekari. S obzirom na to da se radi o svedocima s kredibilitetom, obavestila sam tužioca koji ih je potom saslušao – rekla je za Blic Zora Dobričanin Nikodinović, advokat porodice Radoičić.

Kako Blic saznaje, oni su potvrdili da je Stefan Mihajlović „porše kajenom“ velikom brzinom prošao kroz crveno na raskrsnici i udario u Radoičićev „punto“, a zatim pobegao pre dolaska policije.

0
0

3 Komentara

  1. sada i prvii svedok dve godine u ćuzu. čisto da se seti šta se stvarno dogodilo i još pola za primanje mita. samo tako se sprečavaju nesreće. šta ja pišem, pa ovo je srbija i naši sudovi. bežimo svii odavde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter