0
U pripremi

POJAČANJA: Njujork Niksi žele Arona Afala i Grega Monroa

Objavljeno: 30.06.15 u 09:09

Uprava Njujork Niksa, na čelu sa predsednikom kluba iskusnim košarkaškim magom Filom Džeksonom, tokom ovog leta planira da napatne što se napasti da na tržištu slobodnih igrača, u cilju pojačanja igračkog kadra.

Kako prenose NBA insajderi, Fil Džekson će svim silama pokušati da ubedi startnog centra Detroita, koji je od dolaska Andrea Dramonda prekomandovan na poziciju četvorke Pistonsa, Grega Monroa, da potpiše ugovor sa ekipom iz „Velike Jabuke„.

Takođe, iskusni Džekson želi da obavi razgovore i sa dosadašnjim bekom Portlanda, Aronom Afalom koji se ove zime preselio u taj klub tako izgubivši rolu startera koju je imao u Denveru i Orlandu.

Kako navodi Yahoo Sports, samim igračima jako se dopada odlazak u tabor tima iz Medison Skver Gardena koji namerava naredne sezone da se ponovo umeša u ozbiljne plej-of kombinacije.

Aron Afalo i Greg Monro, tvrde izvori, imaju veliku želju da se pridruže Karmelu Entoniju i pruže mu podršku u formiranju kora tima koji je kadar za velika dela.

Kako se šuška, Greg Monro zainteresovan je za maksimalni ugovor koji bi mogao da mu donese zaradu od oko 16 miliona po sezoni.

Sa druge strane, skromni Afalo najverovatnije bi pristao i na trogodišnji ugovor koji bi mu doneo zaradu od „svega“ 36 do 38 miliona dolara.

Greg Monro, bivši 7. pik s drafta 2010. godine, prošle sezone je beležio po 15,9 poena uz 9,2 skokova, dok je Aron Afalo, svojevremeno 27. pik s drafta 2007. godine, donosio 10,6 poena uz 2,7 skoka s klupe Portlanda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter