0
Ostali sportovi

KAPITEN NA IZLAZNIM VRATIMA: Sve dogovoreno, samo još potpis fali

Objavljeno: 30.06.15 u 15:22

Kapiten Partizana Dušan Mandić izabran je za MVP završnog turnira svetske lige, na kojem je sa Srbijom osvojio zlatoi izborio normu za Rio. Ne pamti se da je nekom igraču koji je nedavno napunio 21 godinu to pošlo za rukom…

A kvaliteti Dušana Mandića nisu promakli moćom Pro Reku, koji ga je, po nekim pričama, još prolog leta kaparisao. Manda će se priključiti Filipu Filipoviću, Andriji Pralinoviću i Dušku Pijetloviću.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 – Ne bih da malerišem, da se nešto ne izjalovi. Sve smo se dogovorili, ostalo je još samo da potpišem ugovor. Oni su srećni, srećan sam i ja, kao klinac sam sanjao da jednog dana zaigram u vrhunskom klubu kao što je Reko – rekao je Mandić za Novosti.

Znalo se da crno-beli ne mogu da zadrže Mandića, ali na sreću navijača, za srpskog šampiona će to najverovatnije biti jedini odlazak. Svi ostali igrači su pod ugovorom, a u klubu će još jednu sezonu ostati Holanđanin Luk Gilen.

Takođe, stigla su i dva pojačanja, Danilo Adžić i Grk. Zanimljiva je izjava grčkog vaterpoliste o tome gde je došao.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter