0
Ostali sportovi

Foto: ŽRK Radnički

NOVO POJAČANJE: Supertalentovana Sandra Radović u kragujevačkom Radničkom

Objavljeno: 28.06.15 u 17:40

Pružene partije talentovane 17-togodisnjakinje, kadetske reprezentatovke Sandre Radović nisu promakle oku strategu Radničkog Aleksandru Radosavljeviću i zato su je doveli u svoje redove.

Mlada Obrenovčanka je započela karijeru u matičnom klubu ‘Radnički’, gde je pružala odlične partije i neretko bila strelac 20-tak golova po utakmici.

 – Sandra Radović jedna od najperspektivnijih rukometasica `98-og godista na poziciji levog beka. Želeo sam je u nasoj sredini da bi se razvijala srazmerno njenom talentu. U uslovima u kojima će raditi i utakmice koje će igrati kako u Superligi nacionalnog prvenstva tako i na međunarodnoj sceni će uticati da njen potencijal dodje do izražaja – reči su trenera Radničkog Aleksandra Radosavljevića.

Zadovoljstvo nije krila ni mlada rukometašica:

 – Presrećna sam sto sam se priključila sampionskom timu. Imaću priliku da jos vise napredujem i verujem da ćemo uspeti da ponovimo rezultate it prethodne sezone. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe da se u “Jezeru” predstavim u najboljem svetlu – izjavila je Sandra Radović.

Sandra će se priključiti timu na početku priprema zakazanih za 27.jul

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter