0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

NEMA POPUSTA ČAK NI ZA SVETSKOG PRVAKA: Sa slavlja pravo u školsku klupu (FOTO)

Objavljeno: 23.06.15 u 18:36

Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina u subotu je postala svetski prvak na Mondijaltu na Novom Zelandu. U ponedeljak je reprezentativce ispred Skupštine grada dočekalo preko 50 hiljada navijača, spavanja nije bilo puna tri dana.

Ipak, jedan od članova generacije koju vodi Veljko Paunović imao je i redovnih obaveza na koje nikako nije smeo da zakasni.

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić postavio je fotografiju na Instagramu zajedno sa razrednim starešinom, a razlog je to što je danas morao da polaže razredni ispit u Sportskoj gimnaziji u Beogradu.

Skolske obaveze 😂💪#razredni

A photo posted by @grujicmarko on

U komentarima pored fotografije nema informacije kako je prošao ispit, ali ne sumnjamo da je svetski prvak uspešno preskočio još jednu životnu stepenicu jer šta su geografija, istorija, i matematika za nekoga ko je pokorio celu planetu.

Pogledajte i kakav je oglas „zaradio“ Predrag Rajković, kako su se u Banji Koviljači zahvalili junaku finala Nemanji Maksimoviću, a šta u Crnoj Gori kažu – ko je svetski prvak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter