2
Ostali sportovi

RASPAD SISTEMA: Zvezdu napuštaju reprezentativci

Objavljeno: 21.06.15 u 13:56

Poznato je da je Vaterpolo klub Crvena zvezda u ogromnim finansijskim problemima, klupski račun blokiran zbog neisplaćenih obaveza, a sada su na red došli i odlasci najboljih igrača.

Kako šrenosi Žurnal Sava ranđelović će najverovatnije preći u redove italijanske Breše, za koju bi mogao da zaigra i Nemanja Ubović.

Na izlaznim vratima su i braća Rašović tačnije za Strahinju se interesuje španska Barseloneta, a zajedno sa njim put Katalonije će najverovatnije krenuti i Viktor u zavisnosti od toga koliko je bivši evropski prvak rešen da izvrši velike kadrovske promene u timu.

Šta se sve dešavalo u Crvenoj zvezdi u prethodnih pet sezona odnosno kako se od statusa šampiona Evrope stiglo do novog bankrota pročitajte OVDE.

0
0

2 Komentara

  1. Sto bi rekao moj otac: Kad se zida kuca na vise sprata,temelj mora da bude jak inace ce se kuca urusiti. Takvo stanje je u FK-VK-RK CVZ ali uskoro i u Covicevom privatnom klubu koji finansira drzava. PADA VUCIC – PADA COVIC,VESIC,TERZIC,KOKEZA… Ko visoko leti…….a pad ce bas boleti. ZVEZDA UMIRE jer su je prodali njeni navijaci podrzavajuci Terzica,Kokezu,Covica, alfu i omegu VESICA. Na kraju jedna poruka za sve koji su prodali dusu- LAKO CU SLAGATI DRUGE ALI KAKO DA SLAZEM SEBE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vaterpolo više nije u modi… Bio je godinu dana… Ni fudbal više nije u modi… Sada celi svet prati samo basket. Bar još godinu dana dok ne krenu kola nizbrdo kao u VK, a onda će da bude odbojka moderna, a sve ostalo krš…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter