0
The Best Of

FOTO: Fudbalski savez Srbije

FOTO UBOD: Ludnica pred kućom Srđana Babića u Banjaluci (FOTO)

Objavljeno: 20.06.15 u 16:15

Slavlje je počelo i kako to naša tradicija nalaže trajaće najmanje tri dana. Upeh „orlića“ na Novom Zelandu pamtiće se večno i prenostiti sportskim krugovima sa kolena na koleno. Srbija cela slavi, Republika Srpksa isto. Na ulice je izašlo staro i mlado. Prva fešta priređena je i u domovima „zlatnih orlića“, a mi smo stigli do fotografije doma Srđana Babića u Banjaluci.

Veliki broj navijača Srbije se okupio u dvorištu kuće defanzivca Vojvodine, došli su rodbina i prijatelji, žurka je mogla da počne. Okačene su zastave Srbije i orilo se „Jedan je Babić Srđan“.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

I jeste, jedan jedini i neustrašivi. Kao lasom je hvatao napadače Brazila, Malija, SAD, Mađarske, Meksika i Urugvaja. Što bi mladi rekli „hapsio ih je“. Zbog toga i ne čudi što ga već traži pola Evrope. Sadašnji klub Vojvodina proručuje da je ponosna na svoje reprezentativce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter