3
Ostali sportovi

DIREKTOR VK CRVENA ZVEZDA: Radimo na pronalaženju rešenja i odblokadi računa

Objavljeno: 15.06.15 u 17:53

Račun Beogradskog vaterpolo kluba Crvena zvezda ponovo je u blokadi, već nekoliko dana nalazi se u blokadi, pošto su menice pustil SC „11. april“ i SRC „Milan Gale Muškatirović“.

– Radimo na pronalaženju rešenja i za nekoliko dana bi taj problem trebalo da se reši. Nije ni do nas, ni do Sportskih centara. Nažalost, tako je to sa klubovima koji nemaju rešeno infrastrukturno pitanje. Polako, doći ćemo nekako do rešenja – ističe za HotSport sportski direktor Igor Milojević.

A dug uopšte nije mali.

– Za ovih pet godina (od kako je Zvezda ponovo počela sa radom) dug prema Sportskim centrima je 14.000.000 – može da se proveeri i u APR-u, kaže Milojević.

Ni tu nije kraj problemima. Velika su dugovanja i prema bivšim i sadašnjim igračima. Prelazni rok je počeo pre nedelju dana, traajće do 1. septembra. U Zvezdi još nema ni dolazaka ni odlazaka, ali je veliko pitanje ko će uopšte ostati u klubu. Čini se da je situacija još teža nego prošle godine, kada je ekipa skockana u poslednjem trenutku. 

Prema nekim informacijama, braća Rašović, Viktor i Strahinja, imaju ponudu iz Rumunije. ime Strahinje i kapitena Save Ranđelovića dovodi se u vezu i sa nekim italijanskim klubovima, kao i Dimitrija Obradovića. Denis Šefik je anjverovatnije završio karijeru, a pod ugovorom su samo Aleksandar Njegovan i Nikola Eškert.

Sa kojom ekipom će Dejan Savić početi narednu sezonu, ostaje da se vidi… Za sada je sve u magli.

0
0

3 Komentara

  1. pa ovako mislim prvo da treba da razmislite gde su vam obecane pare i da ih lepo podelite bivsim i sadasnjim igracima onda da platite bazene i onda da vidite sta cete to bi bilo ljudski ipak su vam ti silni igraci doneli 6 trofeja samo u jednoj sezoni malo li je nisu mozda zasluzili plate ili premije???????????razmislite malo gospodo gde godinama gresite

    0
    0
    Odgovori
  2. Nem vise ljubavi-nestale su strasti prtema crveno beloj vodi -sta je sada to nestaje jedan drzavni projekat.Kasa ljubavi je ispraznjena hahahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter