0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

PERIĆ: Motivisano na Izraelce, iako smo već na EP

Objavljeno: 12.06.15 u 16:45

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić najavio je maksimalnu angažovanost tima u poslednjoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo Evrope protv Izraela u nedelju, iako je plasman na EP već ostvaren remijem protiv Crne Gore.

– Kako smo se i do sada trudili da na svakoj utakmici odigramo maksimalno dobro i ispunimo cilj, a to je da se kvalifikujemo na EP, tako ćemo i na utakmici sa Izraelom. Sticajem okolnosti, plasman na EP je zavisio od nas, ali smo uspeli u tome i utakmica sa Crnom Gorom nam je otvorila vrata za odlazak na EP u Poljskoj – rekao je Perić.

On je istakao da će Srbija u nedelju biti maksimalno motivisana za pobedu.

– Iza igrača je naporna takmičarska sezona, ali će oni dati sve od sebe. Pozivam celu rukometnu publiku iz Srbije da dođe u nedelju u Kraljevo da bude uz našu reprezentaciju, a mislim da će reprezentativci opravdati njihova očekivanja – rekao je Perić.

Kapiten Momir Ilić poručio je da reprezentacija želi pobedom da završi kvalifikacioni ciklus.

– Idemo na pobedu. Želimo da završimo ciklus, posle dobrog meča sa Crnom Gorom. Atmosfera u timu je sjajna, štoo nam daje dodatan podstrek – poručio je Ilić.

On je naglasio da Izreal ima reprezentaciju za respekt, koju svakako ne treba potceniti.

– Moramo da se dobro skoncentrišemo na igru i tako pobedimo protivnika. Očekujemo veliku podršku publike u Kraljevu što će nam, takode, biti dodatan motiv – rekao je Perić.

Obrad Ivezić je naglasio da će reprezentacija u nedelju imati dodatan vetar u leđa, jer igra pred domaćom publikom.

– Iako smo se već plasirali na prvenstvo Evrope, daćemo svoj maksimum na terenu – poručio je Ivezić.

Srbija igra protiv Izraela u nedelju 14. juna u novoj sportskoj hali u Kraljevu s početkom u 18.30 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter