0
Ostali sportovi

STRAHINJA RAŠOVIĆ: Ljudi, dobro sam. Vratiću su još bolji i jači!

Objavljeno: 10.06.15 u 16:27

Pre dve i po godine, na pripremama u Americi, u bazenu je viđena opšta tuča vaterpolista Kanade i Srbije, nastala u trenutku kada je Srbija vodila. Pamte ljubitelji vaterpola dobro dva udarca Hrvata Nikše Dobuda, najpre Filipa Filipovića, pa nedavno i Marka Manojlovića iz Partizana. Ali, da se ne prisećamo svih tuča, ove su nekako najsvežije, a danas nam je iz Amerike stigla vest da je Džesi Smit udario Strahinju Rašovića… I to ne baš bilo kako…

Stariji od braće Rašović je proveo sedam sati na ispitivanjima, zadobio je blaži potres mozga i prelom jagodične kosti. Na svu sreću, moći će da doputuje u Beograd i predstoji mu četvronedeljna pauza.

– Ljudi dobro sam, nadam se da je samo mala pauza! Biću super, vraćam se još bolji i još jači. Hvala što ste pitali, da ne bi pojedinačno odgovarao, lakše mi je ovde da napišem – prokomentarisao je Strahinja na svom Fejsbuku profilu.

Selektor Dejan Savić sasvim razumljivo nije bio raspoložen posle utakmice.

– Važno je da će Strahinji da bude dobro. Nismo igrali dobro, ali je ovde bilo jasno da Amerika mora da pobedi – izričit je Savić.

A kako protiv Srbije, protiv Strahinje? Tučom. Kada sa druge strane imate šampione, u svakom smislu te reči, odgovor nekada bude i ovakav. Divljački…

Kao što Strahinja reče, dobro je i biće još bolji i jači. Svako ko ga zna, zna da će tako i biti. Zbog divlajka Smita propustiće Svetsku ligu u Bergamu, ali ima vremena za Straju. Igarće drugari i za njega i, verujemo, izboriti normu za Olimpijske igre u Riju.

Ko zna koliko ćemo još puta čuti ono čuveno njegovo: ‘Sve smo osvojili, osvojili smo sve’. Nedavno je baš u razgovoru za naš portal rekao da mu je žao što sa Zvezdom nije osvojio Kup Evrope (iako ima Ligu šampiona i Superkup). Kaže, voli da ima sve trofeje… I imaće ih!

To je Strahinja, tako su vaspitani igrači Srbije. Da li bi možda i oni trebalo nekada da uzvrate istom merom na agresiju? Ne, ipak nismo isti!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter