0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

DRAMA U BARU: Sudije poništile čist gol Srbiji, golman Ivezić spasio bod

Objavljeno: 10.06.15 u 21:40

U petom kolu kvlaifikacija za EP u rukometu Srbija je kao gost u Baru igrala nerešeno sa Crnom Gorom 23:23 (14:11), a osvajanje tri boda sprečile su sudije.

„Orlovi“ su zaslužili tri boda u Baru, ali arbitri su bili na strani domaćina. Ruku na srce i naš tim je pravio pregršt grešaka i olako je gubio prednost od tri-četiri gola. Izabranici Dejana Perića su dobro otvorili meč i poveli sa 10:6. Crna Gora je imala igrača više, stigla je na 8:10, da bi vrlo brzo na semaforu stajalo 11:10 u korist domaćina. „Orlovi“ su se izdigli i do poluvremena serijom 4:0 ponovo poveli sa 14:11.

U drugom poluvrmenu Crna Gora je igrala mnogo bolje. Naš tim sedam minuta nije mogao do gola, te je Crna Gora ponovo povela. Najzanimljivije je bilo u poslednjih 60 sekundi, Stojković je Srbiji doneo izjednačenje 23:23, a 40 sekundi pre kraja smo imali napad za vođstvo i pobedu. Đukić je postigao gol, ali su ga sudije iz nepoznatog razloga poništile. Poslednji napad imala je Crna Gora i zicer priliku za gol, ali je golman Ivezić fantastično odbranio i ostavio Srbiju u igri za plasman na EP.

Island je prvi u grupi sa sedam bodova, koliko ima i drugoplasirana Crna Gora. Naš tim je osvojio šet bodova i ako pobedi poslednjeplasirani Izrael u Kralejvu 14. juna plasiraće se na EP.

Meču u Baru su prethodili neredi, prvo su navijači Srbije zapalili zastavu Albanije, a potom su domaće pristalice pokušale da se sukobe sa našima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter