0
Ostali sportovi

Foto: ŽRK Radnički

LEPE VESTI: ŽRK Radnički dobio licencu za Ligu šampiona

Objavljeno: 09.06.15 u 18:51

Na adresu Radničkog, dvostrukog šampiona države i osvajača duple krune u toku dana je dospela dozvola i licenca za učešće u najprestižnijem evropskom takmičenju – Ligi Šampiona.

Srpski šampion je time ispunio sve zahteve i stroge kriterijume evropske kuće rukometa EHFi drugu godinu zaredom će predstavljati Srbiju u elitnom takmičenju.

Žreb za ovo prestižno takmičenje će se održati u sedištu EHF u Beču 26.juna.

Podsetimo da se trenutno na pripremama reprezentacije Srbije za revanš meč kvalifikacija za SP sa Rumunijom nalaze četiri igračice iz pogona Radničkog – Jovana Risović, Sanja Radosavljević, Anđela Janjušević i Ivana Prijović. 

Njima će se u drugoj polovini juna na pripremama za Univerzitetske igre u Južnoj Koreji pridružiti i Aleksandra Stanisavljević, Jovana Dukić i Sanja Simić.

Po povratku iz Koreje i kratkotrajnog odmora, trener Radosavljević će krajem jula izvršiti prozivku i započeti pripreme za predstojeću sezonu i takmičenje na tri fronta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter