0
Ostali sportovi

NOVI PORAZ: Nekompletni i umorni Delfini čekaju nedelju i priliku za revanš

Objavljeno: 05.06.15 u 16:34

Reprezentacija Srbije je doživela i drugi poraz na pripremama u Americi. Selektor Dejan Savić je ponovo odmarao Andriju Prlainovića, Duška Pijetlovića i Filipa Filipovića.

Naša reprezentacija je povela u prvom napadu preko Viktora Rašovića. Sa igračem više izjednačio je Bobani da bi prednost domaćinu 25 sekundi pre prvog odmora doneo Kupido.Opet je prvi napad za Srbiju u četvrtini bio uspešan. Pogodio je Strahinja Rašović. Odmah se revanišrao iskusni Azevedo koji dva minuta kasnije asistirao Samjuelsu i domaćin je stekao dva gola viška. Strahinja Rašović je iznudio peterac Mana kojeg je Mitrović pretvorio u gol, da bi Nikić na dodavanje Aleksića šraubom doneo izjednačenje. Odlični Bonani je zatim iskoristio igrača više i sa 5:4 za SAD se otišlo na odmor.

Dva brza gola Amerikanaca u trećem delu. Samjuels je nepažnjom naše odbrane povisio na 6:4 i Kupido iz daljine u mrežu Mitrovića koji je zamenio Pijetlovića, prvi put za plus 3. Delovao je domaćin svežije, odmornije. Teško je Srbija dolazila do prilike za udarac. Posle isključenja Ubovića i tajm-auta selektora SAD Dejana Udovičića rezultat se nije promenio. Minut pre kraja nije Srbija iskoristila igrača više. U poslednih 50 sekundi Mitrović je odbranio peterac Vajgu ali je bio nemoćan pred udarcem Azeveda nekoliko sekundi pre poslednjeg odmora. Man je povisio na 9:4. Srbi bez ideje u napadu. Propuštena su tri puta igrač više.Prvi put loši šutevi Mandića i Ubović , u drugoj prilici je izgubljena lopta u trećoj su borbeni domaćini sprečili šut našeg igrača. Tek šest sekundi pre kraja Nikić je uspeo da pogodi mrežu i postavi konačan rezultat.

Sledeći susret je u noći izmedju nedelje i ponedeljka

SAD – Srbija 9:5 (2:1,3:3, 3:0, 1:1)

Bazen Riversajd. Igrač više: SAD 7 (4), Srbija 8 (1). Peterci: SAD 1 (0), Srbija 1 (1)

SAD: Bajron, Vavić. Obert, Kimbel, Vajgo, Kupido 1, Samjuels 2, Azevedo 2, Boven 1, Bonani 2, Smit,Man 1, Mozes

SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić, Gocić, Ranđelović, Subotić, Ubović, Nikić 2, Aleksić, V. Rašović 1, Jakšić,S. Rašović 1, S. Mitrović 1, B. Mitrović

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter