1
Ostali sportovi

LIGA ŠAMPIONA: To je ta čuvena škola sa Banjice – Partizanovi klinci u finalu!

Objavljeno: 30.05.15 u 18:26

Paralelno sa Fajnal-siksom Lige šampione za seniore, u Barseloni se održava i takmičenje za klince do 14 godina. I dok u seniorskoj konkurenciji ove godine na završnom turniru nije bilo srpskih klubova, a u večerašnjem finalu će se sastati Pro Reko (Filipović, D. Pijetlović, Prlainović, trener Mialnović) i Primorje, beogradski Partizan predstavlja našu zemlju na dečjem turniru.

I kako to tradijacija nalaže, čini to na najbolji način. Klinci sa Banjice plasirali su se u finale ovog takmičenja. Slavili su nad rumunskom Oradeom u polufinalu sa čak 24:3. Prethodno su savladali Marsej sa 18:8, a prvog dana i Solnok sa 15:8.

U nedeljnom finalu, od 13.30 časova, igaće sa domaćinom Barselonetom. Podsećamo. Partizan je prošle godine trijumfovao na ovom takmičenju.

Seniorski tim, verovatno najmlađi u istoriji, okitio se šampionskom titulom ove sezone, a već je doveo i prvo pojačanje. 

0
0

1 Komentara

  1. I DA SAD JEDNA TAKVA DRŽAVA UNIŠTI OVAJ NAJTROFEJNIJI SPORT U SRBIJI?JESAM GROBAR ALI LJUDI MOJI UČINITE OVAJ SPORT JOŠ JAČIM JOŠ BOLJIM NIJE BITNO KO JE ŠAMPIONJER SU OVI MOMCI U BAZENU POKAZALI KOLIKI SU SPORTISTI A POGOTOVO PRIJATELJI I DŽENTLMENI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter