0
Ostali sportovi

REKREATIVCI, SPREMITE SE ZA KOP: Testiraj svoje granice – Izaberi svoju stranu!

Objavljeno: 28.05.15 u 17:26

Sportsko udruženje ‘Na sve strane’ drugu godinu zaredom organizuje profesionalnu MTB trku za rekreativce ‘Tri strane Kopaonika’, pod sloganom „Testiraj svoje granice – Izaberi svoju stranu“. Na premijernoj trci učestvovalo je 50 ljubitelja mauntinbajka (MTB), a ove godine očekujemo 100 takmičara iz Srbije i regiona.


Zato je uvedena nova ‘hoby’ kategorija za one koji žele da se prvi put oprobaju u ovoj nesvakidašnjoj avanturi, na stazi dugoj 18km, sa 1.330m visinske razlike.

Za nešto spremnije tu je penjanje na dve strane Kopaonika u „Masters“ kategoriji (42km, 3.800mnv). Najspremniji biciklisti takmičiće se u kategoriji „Elite“ (72km, 3.500mnv), a rezultati sa ove trke bodovaće se za Kup Srbije, tako da osim rekreativno-takmičarskog, ‘Tri strane Kopaonika’ imaće i takmičarski karakter u vrhunskom MTB.

Takođe, novina u odnosu na premijernu trku je i „Relay“ kategorija, odnosno štafeta. Tri takmičara osvajaće po jednu stranu Kopaonika, a izmena štafeta vršiće se na 1.918mnv.

Kako je glavni moto »Na sve strane« povezivanje čoveka sa prirodom kroz sport, nadamo se da ćete nam izaći u susret, objaviti ovu informaciju i tako nam pomoći da se što više ljudi informiše i učestvuje na ovoj nesvakidašnjoj trci.

‘Tri strane Kopaonika’ na programu je 2. avgusta, sa startom na Semeteškom jezeru. Dan ranije, 1. avgusta, biće održan veliki EXPO sajam opreme za biciklizam i sportove na otvorenom, ali i „Pasta party“ za sve takmičare.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter