0
Ostali sportovi

PROPAGANDA: Promocija rukometa u OŠ Mirko Jovanović

Objavljeno: 28.05.15 u 10:31

U okviru finalnog turnira Kupa Srbije u rukometu za žene nedavno je održana promocija rukometa za dečake i devojčice rođenih 2004. god. i mlađe u osnovnoj školi Mirko Jovanović u Kragujevcu.

Promociji su pored mališana prisustvovalei prvotimke ŽRK “Radnički KG“ seniorske reprezentativke Anđela Janjušević i Ivana Prijović kao i kadetska reprezentativka Mina Stajković.

Pored druženja i uživanja u rukometnim čarolijama,mališanima su javni čas održali direktor omladinske škole Aleksandar Đurović i trener Verko Radosavljević.

Tom prilikom su deci iz pomenute škole uručeni golovi i lopte za mini rukomet.

– Uživanje je i veliko zadovoljstvo prisustvovati ovakvoj promociji našeg trofejnog sporta i družiti se sa decom.Moje drugarice i ja ćemo se uvek rado odazivati pozivima da mladima približimo i objasnimo značenje bavljenja rukometom i sportom uopšte – poručila je reprezentativka iz redova Radničkog Ivana Prijović

ŽRK Radnički i treneri omladinske škole i u budućnosti će nastaviti sa održavanjem promocija rukometa po osnovnim školama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter