0
Ostali sportovi

LŠ (vaterpolo): Barselona i Jug u polufinalu, loše veče za Srbe

Objavljeno: 28.05.15 u 23:10

U Barseloni je počeo finalni turnir Lige šampiona u vaterpolu, a pored direktno plasiranih Pro Reka i Primorija u polufinalu su domaćin i Jug.

Veliko iznenađenje priredila je Barseloneta koja je na penale savladala Solnok 10:9 (4:3). Kataloncima su pripale prve tri četvrtine po 2:1, da bi u poslednjoj Mađari slavili sa 3:0, te su se šutirali peterci. Fortuna je bila na strani branioca evropske krune 4:3. Barsu su do pobede vodili Perone, Minguel, Roka i Enrike. Sa druge strane Madaraš je „upisao“ tri gola, Aleksić jedan, dok najbolji strelac Lige šampiona Stefan Mitrović nije postigao gol, već je u trećoj četvrtini isključen zbog tri faula.

U drugom meču Jug je bio bolji od Egera 10:8. Bušlje je bio nemilosrdan prema Mađarima i postigao je tri gola, a Obradović dva. U timu Egera Vapenski se dva puta „upisao“ u listu strelaca, a Miloš Ćuk jednom.

U polufinalu Lige šampiona igraće Jug i Primorije, odnosno Pro Reko i Barseloneta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter