1
Kladionica

REZULTATI UŽIVO: Aplikacija koju mora da ima svaki kladioničar!

Objavljeno: 27.05.15 u 14:20

Podignite praćenje sportskih rezultata na potpuno novi nivo! 

Besplatna aplikacija “Rezultati uživo“ vam omogućuje da pratite svoju najdražu ekipu ili ligu lakše nego ikada. Ona ukupno pokriva 26 sportova i preko 5000 takmičenja. Budite u toku sa rezultatima iz fudbala, tenisa, košarke i drugih popularnih sportova. Nije važno da li vam je najdraža liga Primera, Premijer liga, Bundesliga ili Serija A. Aplikacija “Rezultati uživo“ ih ima sve, zajedno sa prvim ligama svih evropskih država i skoro svih svetskih država.

Dizajn prilagođen korisniku

Aplikacija je dizajnirana tako da korisnik s njom može što lakše da se služi. Zato vam neće biti potrebno mnoog da nađete rezultat svoje omiljene ekipe ili pogledate stanje na tabeli svoje najdraže lige, kao što zna biti slučaj sa drugim aplikacijama.

Kada pokrenete aplikaciju, početna slika će biti na ekranu samo nekoliko sekundi. Nakon toga ćete videti pregled današnjih utakmica. Popis utakmica je podeljen po ligama (koje možete otvoriti). U levom uglu ekrana se nalazi ikona za odabiranje sportova (ukupno 26), te svaki sport ima drugu boju menija. U desnom uglu se nalazi ikona kalendara na koju možete kliknuti da vidite rezultate za prethodnih 7 dana (za sport u kojem se trenutno nalazite) i da vidite raspored za narednih 7 dana.

U donjem delu ekrana se nalazi pregled svih današnjih utakmica (Sve utakmice), utakmica koje su u toku (UŽIVO), popis utakmica koje su označene ikonom zvezdice kao najbitnije (Moje utakmice) – što je jedna jako korisna opcija…. i tabekle svih liga za sport u kojem se nalazite (Tablice). 

Rezultati uzivo 2

Detalji utakmice

U detaljima utakmice možete pronaći sve što vas zanima. U fudbalu imamo osnovne “Detalje“ (npr. strelci, kartoni, zamene, itd.), detaljnu “Statistiku“ (npr. posed lopte, šutevi na gol, šutevi u okvir/izvan okvira gola, slobodni udarci, itd.), te takođe lepo dizajnirane “Postave“, međusobni “Susreti“ i “Tablice“ takmičenja. U slučaju da vas zanimaju trenutne kvote za odabranu utakmicu, samo kliknite na karticu “Tečajevi“ i videćete pregled 5 najvećih online kladionica.

U slučaju da niste veliki ljubitelj fudbala i više volite da pratite tenis, iznenadićete se kada vidite da ova aplikacija prati mečeve poen po poen kada su u pitanju svi veliki teniski turniri (ATP/WTA). Pomoću toga je vrlo lako videti tok celog meča kroz već odigrane setove.

Brzo praćenje rezultata

Kako bi proverili koliko je istinito ono što tvrdimo u opisu aplikacije (brzi rezultati) napravili smo mali test da vidimo koliko su rezultati brzi u odnosu na druge popularne livescore aplikacije (Livescore, SofaScore i The Football App). Testiranje smo radili na utakmicama najboljih evropskih fudbalskih liga (Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A). Rezultati su bili bolji od očekivanih. U skoro svim testiranim utakmicama, aplikacija “Rezultati uživo“ je bila brža od ostalih aplikacija.

Ako trebate dobar razlog da instalirate ovu aplikaciju, mislimo da je ovo sasvim opravdan razlog.

Rezultati uzivo 3

Nova verzija

Nova verzija aplikacije je donela i neke nove mogućnosti kao što su tabele uživo koje se odsada ažuriraju u stvarnom vremenu, TV vodič u detaljima utakmice pomoću kojega možete saznati gde gledati utakmicu. 

Ukupna ocena

Programeri su napravili stvarno dobar posao kod ove aplikacije. Nismo mogli pronaći nešto što nam se ne sviđa. Aplikacija ima čistu grafiku, jasne boje, laganu navigaciju i nudi sve što ljubitelj sporta očekuje od livescore aplikacije. Kada gledamo pokrivenost sportova i takmičenja, nijedna aplikacija nije ni blizu “Rezultati uživo“ aplikacije. Gde još možete pratiti rezultate iz 26 sportova? Samo fudbal pokriva preko 900 takmičenja, tako da možete pratiti rezultate liga iz država kao što su Ekvador, Čile ili Peru.

Aplikacija “Rezultati uživo“ nudi uslugu koju već koristi 40 miliona korisnika FlashScore mreže stranica za praćenje sportskih rezultata. Programeri su imali vrlo jasan zadatak – preneti uspešnu uslugu sa internet stranica na iOS i android aplikaciju. Uz tako veliku bazu korisnika i njihov potencijal, bila bi šteta ne napraviti odličnu aplikaciju za milione korisnika. S obzirom da programeri pružaju kvalitetnu tehničku podršku, možemo samo očekivati uživanje u praćenju sportskih rezultata.

Aplikaciju možete skinuti na sledećim linkovima:

– iOS: https://itunes.apple.com/si/app/rezultati-uzivo/id767412512?mt=8

– Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.Rezultati_com

2
0

1 Komentara

  1. Dobar dan rezlutati.com oce da mi otvori sa strane desne i leve ali nece usredini za utakmice pise loading nece vec tri nedelje ukucam preko google i na mom nokija 7230 i nece bio bih vam zahvalan da mi posaljete preko ili vi mi kazite sta da radim na moj mel je mirkonitomic@gmail.com

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter