4
The Best Of

FOTO:STARSPORT

RAĐEN PATRIOTA: Pogledajte tivit suspendovanog srpskog vaterpoliste (FOTO)

Objavljeno: 23.05.15 u 18:55

Zlatni srpski „delfin“ Nikola Rađen prolazi kroz najteži period u svom životu, posle doping skandala u kome je otkriveno da je koristio kokain. Veliki sportista je u otvorenom pismu priznao da je pogrešio i da će na sve načine pokušati da ispravi grešku. I dok Nikola Rađen čeka konačnu odluku FINA o suspenziji, bivši vaterpolista Partizana i Crvene zvezde pokazuje da je veliki patriota.

Naime, on je na svom Tviteru okačio sliku srpske predstavnice na Eurosongu Bojane Stamenov i podstakao sve fanove koji ga prate da večeras glasaju za nju. Bravo, Nikola!

FOTO: Twitter/Nikola Rađen
FOTO: Twitter/Nikola Rađen
0
0

4 Komentara

  1. Pre nego sto pricas da je sramota pogledaj sta je sve uradio za srpski vaterpolo, najlakse je obesiti mu se za ovu gresku a dobre stvari ces da zanemaris?

    0
    0
    Odgovori
    • To sto je uzimao kokain samo znaci da je uspeo u zivotu, cim moze sebi to da priusti, te doping kontrole su sranje, i ko zna kad je uzeo taj kokain, najjace da ga je koristio kao doping, tako da tog NARKOMANA ne zanima nesto preterano misljenje ‘obicnih’ ljudi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter