0
Odbojka

Foto: Odbojkaški savez Srbije

POČINJE SEZONA ODBOJKE NA PESKU: Kruna šampionata na Adi Ciganliji

Objavljeno: 20.05.15 u 19:42

Proslavljeni srpski odbojkaši Vladimir i Nikola Grbić najavili su sezonu u odbojci na pesku.

Šampionat počinje u Velikom Gradistu, od 26. do 28. juna, a završnica je tradicionalno rezervisana za Adu ciganliju, od 26. do 29. avgusta.

– Ponosni smo što smo u protelih osam godina, zajedno sa našim partnerom kompanijom Vip Mobile, učinili da Vip Bič Masters postane jedno od najvećih takmičenja u odbojci na pesku na Balkanu i prava letnja atrakcija. Svi želimo isto, da našim sportistima omogućimo što bolje uslove. Nadam se da ćemo uskoro i u ovom sportu ‘napadati’ medalje – rekao je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić na konferenciji za medije na splavu Gabijano.

Potpredsednik OSS Vladimir Grbić je peti put promoter Bič Mastersa i vodiće školu odbojke za decu do 14 godina, u svim gradovima u kojima će biti održan Bič Masters turnir.

 Zahvalan sam što na ovaj način mogu da sprovedem u delo svoju životnu misiju, da radim sa decom i učinim sve što mogu da oni postanu dobri ljudi i uspešni sportisti – rekao je jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena.

Selektor srpske reprezentacije Nikola Grbić istakao je da je ponosan na 19 medalja koje je osvojio u igračkoj karijeri, ali da je sada na nuli u novoj ulozi i da mu je osnovni zadatak da ostvari uspeh sa selekcijom.

– Sada je preda mnom nova avantura i želim da je krunišem odličjem – rekao je Grbić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter