0
Ostali sportovi

NEMINOVNO: Olimpijakos raskinuo ugovor sa Nikolom Rađenom

Objavljeno: 20.05.15 u 13:31

Posle svega što se izdešavalo u slučaju Nikole Rađena, ovakva odluka uprave vaterpolo kluba Olimpijakos mogla je i da se očekuje.

Vaterpolo klub Olimpijakos raskinuo je ugovor sa srpskim reprezentativcem Nikolom Rađenom, za kojeg se prošle nedelje utvrdilo da je bio pozitivan na kokain. Grčki šampion u je u kratkom saopštenju na svom zvaničnom sajtu naveo da je do prekida saradnje došlo je jer je Rađen prekršio uslove ugovora.

FINA je takođe suspendovala je Rađena zbog ovog prekršaja, a prema nekim najavama, zbog toga bi mogao da dobije zabranu bavljenjem bilo kojom vrstom sportskih aktivnosti u naredne četiri godine. Ovde pročitajte šta je izjavio srpski vaterpolista povodom ovoga.

Rađen je letos prešao u Olimpijakos iz Crvene zvezde, a prethodno je igrao za Vojvodinu, Partizan i Hios. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je čak 17 medalja, od čega dve zlatne evropske i jedno svetsko najsjajnije odličje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter