0
Ostali sportovi

NACIONALNI SKVOŠ CENTAR: Za sigurnu budućnost sporta i nove generacije

Objavljeno: 20.05.15 u 16:57

U četvrtak će predstavnicima medija i sportskoj javnosti biti prikazan projekat o nacionalnom skvoš centru (NSC), kao i  visokoj delegaciji Svetske Skvoš Federacije.

Ovim projektom žele da obezbede sigurnu budućnost srpskog skvoša i osiguraju budućim generacijama mesto za takmičenje i pripreme. Projekat je pokrenut 2014. godine kao odgovor na sve težu situaciju u kojoj se sport nalazio i nalazi. Za NSC dobijena je podrška široke sportske zajednice, kako u Srbiji tako i u okruženju, u Evropi ,a i od Svetske skvoš federacije.

Kao podrška projektu doći će delegacija Svetske Skvoš Federacije (SSF) u sastavu Andrju Šeli (Engleska) izvršni direktor, Hauard Haring (Engleska) direktor marketinka i medija, Nikol Dejvid (Malezija) ženski reket broj jedan, Borja Golan (Španija) muškarac svetski reket broj 5.

Sastav ove delegacije dovoljno govori o stepenu podrške koju ima Savez i mestu koje mu pripada kao vodećem savezu u regionu. Ova poseta biće iskorišćena da se detaljno predstavi savez, da se predstavi sportski potencijal Srbije, ali i da se na kvalitetan način naprave kontakti sa nadležnim ministarstvom i Olimpijskim Komitetom Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter