6
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VOLIM GA K’O OKA DVA: Ovako se slavila titula u Kragujevcu (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.15 u 21:27

Vaterpolisti Partizana su do 26. titule državnog prvaka došli večerašnjim trijumfom u trećem meču finalne plej-of serije sa kragujevačkim Radničkim.

Snimak koji stiže sa bazena Sportskog centra Park u Kragujevcu jasno govori da nisu svi navijači Partizana danas bili na fudbalskom meču u Humskoj gde se slavila fudbalska titula, već je deo njih bodio i vaterpolo tim.

Igrači zajedno sa malobrojnim, ali glasnim navijačima, umeli su da proslave veliki uspeh, a nakon pobedničke pesme usledilo je novo kupanje sa sve pobedničkim peharom.


(Izvor: Youtube/bogdansrbija)

Zanimljivo je da su crno-beli spremili i pobedničke majice na kojima je sa prednje strane pisalo „U inat svima“, a na leđima „Mnogo smo jaki“. Nema sumnje da će ovaj suvenir biti prilično tražen među navijačima Partizana.

0
0

6 Komentara

  1. bravo momciiiiiiiiiiiiii i sad štampajte te majice da kupimo i da se pomogne i vaterpolu i košarci a i ostalim sportovima,i celokupnom SD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter