2
Izjava dana

FOTO: HOTSPORT

Lalatović posle poraza od Radničkog i gubitka šampionske trke

Objavljeno: 14.05.15 u 08:05

– Ne znam šta bih vam rekao. Propao bih u zemlju od stida. Ovo je velika sramota. Pišite šta hoćete, videli ste šta se sve dešavalo i kritikujte. Skandalozno smo igrali. Naravno da ću biti uz ekipu, nisam ja Rikardo Sa Pinto da pobegnem kad vidim gde sam došao. Počinjem od sebe. Možda ja nisam trener za Crvenu zvezdu, ali morate da znate da je ovde 70 odsto ljudi zalutalo u klub. Crvenoj zvezdi želim svu sreću i da u narednu sezonu kupi deset do 12 igrača. Toliko će biti potrebno. Da, istina je da sam govorio da su oni najbolji igrači u Srbiji, ali kada sam odlazio u bitke morao sam da hrabrim vojsku. I vi i ja znamo šta je istina. Meni je najbitnije da moja supruga i moje troje dece stanu uz mene. Kad dođem ovako kući negativan, oni me pune pozitivnom energijom. A o tome da li su drugi stali iza mene procenite sami – izjavio je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović posle poraza od Radničkog iz Kragujevca na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

2 Komentara

  1. uz Lalatovica ne treba zvezdi drugi trener! on voli klub i zrtvuje se za nasu zvezdu sta ces bolje! malo vremena je samo potrebno pa ce slavimo uz Laleta i neku titulu! a do Tada nema odlaska iz kluba!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter