0
Ostali sportovi

Foto: ŽRK Radnički

GOSTOPRIMSTVO: Najmlađe Tigrice ugostile Mostarke (FOTO)

Objavljeno: 12.05.15 u 18:21

U  okviru proslave dana grada pionirke Radničkog su ugostile vršnjakinje iz bratskog grada Mostara.

 

Mostarke su posetile trofejni i VIP salon kluba, trening prvog tima, a upriličen je i trokružni turnir na kome je pored ove dve selekcije učestvovala i ekipa Azanje.

 – Zahvalila bih se gradu Kragujevcu i ženskom rukometnom klubu Radnički na gostoprimstvu, ovo je jedno novo iskustvo i za mene i za ove devojčice. Deca su se družila na terenu i van njega, što je puno važnije. Stekle su nova prijateljstva koja će nadam se trajati dugo kao i ova saradnja. Radujem se novom susretu iduće godine, a mi ćemo uzvratiti gostoprimstvo u avgustu u Mostaru. Hvala još jednom na ovom druženju i prelepo provedena tri dana u Vašem gradu – poručila je Ivana Mlakić, trener pionirske selekcije Mostara.

Foto: ŽRK Radnički
Foto: ŽRK Radnički

 – Sport spaja ljude, stvara nova prijateljstva i ove razmene su potvrda toga. Uvek ćemo se odazivati ovakvim vidovima druženja. Stvoreno je trajno prijateljstvo i saradnja,  a to je poenta ovih susreta -nadovezao se predsednik Radničkog Goran Stanišić.

 Najmlađe Tigrice u avgustu očekuje uzvratna pposeta Mostaru.

hotsport.rs       

 

ŽRK MEDIA TEAM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter