1
Odbojka

SVE JE GOTOVO: Zvezda prva ponovo! Partizan vicešampion

Objavljeno: 10.05.15 u 19:12

Crvena zvezda je šampion Srbije. U četvrtom finalnom meču crveno-beli su savladali Partizan sa 3:1 (25:14, 22:25, 25:17, 17:25). Rezultat u seriji bio je 3:1.

Prvu šansu da osvoji titulu Zvezda nije iskoristila, pa su crno-beli smanjili u seriji. Povela je Zvezda danas, ali se Partizan nije dao. Izjednačio je, potom izgubio treći set prilično lako, kao i prvi. Vratili su se crno-beli u igru u četvrtom, zaigrali na sve ili ništa, vodili. ali ipak poklekli.

Zvezdi je ovo červrta uzastopna titula šampiona,  11 u istoriji kluba.

Filip Stoilović sa 19 i Aleksandar Gmitrović sa 18 poena vodili su Zvezdu do titule. Pomoć i podršku imali su u Lazaru Koprivici sa 15, Okoliću sa 10 i Militinoviću sa 8 poena. Buculjević je sakupio 5, uz 4 boloka, po koliko su imali i ololić i Milutinović.

Sa druge strane, Marko Nikilić je ponovo bio nerešiva enigma za crveno-bele. Nanizao je 25 poena. Pratio ga je Majstorović sa 14, Lopar je imao 7, a ostali znatno manje. 

hotsport.rs       

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter