0
Ostali sportovi

NOVI PROBLEM ZA ŠUMADINCE: Dedović napustio Radnički pred finalnu seriju sa Partizanom

Objavljeno: 09.05.15 u 16:50

Finalna serija plej-ofa prvenstva Srbije stratuje večeras, od 18.45 u Kragujevcu. Radnički u još većim problemima dočekuje Partizan, koji takođe muku muči sa raznoraznim problemima. Šumadinci su ostali bez još jednog važnog igrača i pitanje je u kojem će sastavu igrati protiv Partizana.

Posle Nikole Trajkovića i Marka Čuka, iskusnih internacionalaca koji su ove godine pojačali Kragujevčane, sidro je digao i Nikola Dedović. Reprezentativac Srbije i dete Partizana takođe je letos stigao na SC ‘Park’, ali poput prethodnika, ni on više nije mogao da podnese izuzetno tešku situacioju u klubu.

I Partizan je ove nedelje ostao bez važnog igrača, Slobodan Soro je iznenada morao da otputuje za Brazil, ali to za crno-bele i nije toliki hendikep. Navikli su da sezone, drugu uzastopno, počinju bez njega i da im se on priključuje u februaru. A Dimitrije Rističević je adekvatna zamena, što je još jednom dokazao u trećem meču polufinala sa Crvenom zvezdom.

Mnogi bi rekli, samo da se ova vaterpolo klupska sezona izgura do kraja, kako-tako… A šta ćemo posle? Problemi neće nestati nego će samo postajati veći…

hotsport.rs       

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter