1
Ostali sportovi

BRAVO, ASMIRE: Kolašinac ispunio normu za OI u Riju!

Objavljeno: 09.05.15 u 18:07

Kolašinac već u Riju. Tradicionalno kao i svake godine danas je održan 55. međunarodni Miting „Madgar Szo“ u Senti. Po izuzetno lepom i sunčanom vremenu miting je okupio dosta atletičara i ljubitelja atletike, a najzapaženiji rezultat svakako je bio od našeg reprezentativca Asmira Kolašinca.

Evropski dvoranski vicešampion iskoristio je priliku da testira svoju trenutnu formu. Motivisan prethodnim uspesima, Kolašinac je na prvom takmičenju u sezonu , kuglu bacio 20.73 metara.

Najbolji početak sezone do sada, zaista obećava mnogo, a to nam govori i činjenica da je Asmir prvi srpski atletičar koji je ispunio normu za Olimpijske igre koje će se održati u Riju 2016.godine.

– Zaista sam jako srećan. Ove godine smo kao i svake prethodne na pripremama bili u Medulini i dobro se pripremili za ovaj deo sezone. Zadovoljan sam što sam već sada obezbedio učešće na Olimpijskim igrama. Sada ću opet ići na pripreme i nadam se da ću uskoro prebaciti 21 metar – rekao nam je naš najbolji bacač kugle.

A gde su Asmirove granice to samo nebo zna… Bravo, Asmire, samo tako nastavi.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter