4
Odbojka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ODLOŽIO ZVEZDINO SLAVLJE: Crno-beli preokrenuli meč, ne odriču se titule!

Objavljeno: 07.05.15 u 20:04

Partizan je sa 3:1 (14:25, 25:22, 25:20, 25:23) savladao Crvenu zvezdu u trećem finalnom meču Viner štediše lige i zakuvao borbu za titulu.

Zvezda vodi u seriji sa 2:1, a već večeras je mogla da osvoji titulu. Međutim, pitao se i Partizan, koji iza sebe ima sjajnu sezonu u ovom takmičenju. Pretpostavljalo se da se neće seriji završiti na samo tri meča i da će crno-beli imati spreman odgovor. Doduše, na njega se malo čekalo, Zvezda je i ovaj meč bolje počela, povela, ali onda su se probudili momci u crno-belim dresovima.

Blistao je Marko Nikolić sa 26 poena, majstorović je dodao 14, 10 Mrdak, 9 Lopar, 7 Petar Nikolić, 3 3 Kostić, 1 Ivković.

Sa druge strane, Stoilović je sakupio 21 poen, ali je imao manje raspoloženih saigrača. Milutinović je imao 11, Koprivica i Okolić po 7, Blagojević 5.

Naredni meč na programu je 9. maja, a ponovo je domaćin Zvezda.

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

  1. Sinko, koga ste pustili? Prvi set 25:14 ? Znas ko se dobija tim rezultatom, samo papci, e posle sto se Partizan vratio to svaka cast,ali sledeca utakmica odredice sampiona.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste u regularnom delu jedan set od nas izgubili 25:10, ali ja ne mogu zbog toga za vas da kazem da ste papci.

      0
      0
      Odgovori
  2. Гази цигане, пустили смо их да се понадају а сада креће да меље Парни ваљак

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter