0
Auto Moto

MOTO GP: Dvostruka pobeda Španaca u Herezu

Objavljeno: 03.05.15 u 17:06

Na četvrtoj ovosezonskoj trci Moto GP šampionata koja je vožena za Veliku nagradu Španije na stazi Herez trijumfovao je domaći takmičar Horhe Lorenco na Jamahi koji je stazu prešao u vremenu 44:57,246 minuta.

Na pobedničkom postolju su završili još i aktuelni prvak Mark Markez vozač Repsol Honde koji je za pobednikom kasnio pet i po sekundi, dok je treće mesto osovjiop vodeći u generalnom plasmanu Italijan Valentino Rosi koji je za klupskim kolegom imao zaostatak od 11 i po sekundi.

Bodove su još osvojili Kal Kračlou (Honda), Pol Espargaro (Jamaha), Andrea Janone (Dukati), Aleš Espargaro (Suzuki), Bredli Smit (Jamaha), Andera Doviciozo (Dukati) i Joni Ernandez (Pramak).

U generalnom plasmanu posle četiri trke vodi Valentino Rosi sa 82 boda, prati ga njegov zemljak Andrea Doviciozo sa 67 poena, a potom slede Horhe Lorenco sa 62 odnosno Mark Markez sa 56.

Naredna trka vozi se tza dve nedelje i to na čuvenoj stazi Le Man za Veliku nagradu Francuske.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter