0
Odbojka

FINALE VŠL: Zvezda na korak od titule, drugi brejk crveno-belih protiv Partizana

Objavljeno: 03.05.15 u 18:54

Odbojkaši Crvene zvezde nalaze se na pobedu od osvajanja titule prvaka Srbije pošto su i u drugom meču finala plej-ofa, ponovo rezultatom 3:2, po setovima 17:25, 21:25, 25:20, 25:17, 17:15, posle dva sata i četiri minuta igre, savladali Partizan.

Crno-beli su ligaški deo prvenstva završili bez poraza, u polufinalu plej-ofa su savladali Novi Pazar sa 3:0 u pobedama, ali u finalu jednostavno ne liče na sebe. Danas su imali čak dva seta prednosti, ali im ni to nije bilo dovoljno da dođu do trijumfa.

Kako u prva četiri seta nije bilo više neizvesnosti ona je prebačena na taj-brejk u kojem su crveno-beli imali čak pet poena prednosti (9:4), ali usledila je serija crno-belih od 5:0 što je značilo i potpuno izjednačenje u meču. Do prve meč lopte pri rezultatu 14:13 došao je domaćin, ali usledila je serija od dva vezana poena gostiju pa je prednost prešla na njihovu stranu. Zvezda nije iskoristila prvu, ali jeste drugu meč loptu pa joj nedostaje samo još jedan trijumf do ostvarenja cilja.

Sledeći meč finalne serije na programu je u četvrtak, 7. maja, sa početkom od 18 sati, a ovog puta domaćin će biti Crvena zvezda i to u SC Voždovac.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter