28
The Best Of

FOTO: YouTube/Printscreen

UVREDAMA NIJE MESTO NA TV: Pogledajte neslanu šalu Delija na račun Vladana Tegeltije! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.15 u 20:15

Jedna od najgledanijih košarkaških emisija Zona press na SOS kanalu dospela je u žižu javnosti, posle sramne uvrede na račun našeg kolege Vladana Tegeltije. Naime, jedan od gledalaca se uključio u emisiju i posle pozitivnih komentara na uspeh Crvene zvezde u ABA ligi iskoristio priliku i napravio je neslanu šalu na račun voditelja. Snimak se brzo našao na društvenim mrežama i internet portalima, a naša redakcija osuđuje ovakvo ponašanje, jer uvredama nije mesto na TV-u…

hotsport.rs

0
0

28 Komentara

  1. Dovoljno je reci da su bas ovi koji su zvali Cigani . Nista vise. Toliko godina unazad su se hvalili istorijom koju u kosarci nisu imali nikada , vec samo fudbalu , jedno sto mi ovako pada za oci je to da se bas tom Partizanu nikada nije do sada desilo da ispadne iz aba lige , tadasnje jadranske . Mi nismo spali na grane da nas mora neko izvlaciti iz bunara . Ali to isti ti navijaci zaboravljaju . Čast onima koji su izgovarali ovakve reci , a to sto Tegi prica , prica samo istinu , ali vas istina jako boli. To ne mogu biti uvrede i provokacije kada su zasnovane na cinjenici .

    0
    0
    Odgovori
  2. …naravno da Tegi izaziva ovakve reakcije i naravno da je on za ovo kriv i niko drugi. E da li je sad’ u redu? Pa nije sigurno. Ali isto tako njegovo ponašanje prema nama svih ovih godina nije bilo u redu. Frajer tako pristrasno partizanski vodi emisiju a nikako mu ne promakne da (ustvari koristi svaku priliku) da nas onako on misli šmekerski proziva. E tegi…tegi,ipak se ne ostvari na tvoju žalost Duletova izjava,da će partizan još dugo godina biti prvak. Ja ti želim da vodiš i dalje emisije i da se unormalite svi zajednoi ti i tvoji gledaoci koji te gledaju. Uz poruku,da vam je ipak STIGLA SLEDEĆA SEZONA!!! 😉

    0
    0
    Odgovori
  3. Gale, prvo se nauci pismenosti, pa tek onda nesto komentarisi… A dotle, u rupu i uci, misu jedan mutantski…

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa taj nazovi novinar je toliko nobjektivan u svakoj emisiji da cak i provocira takvu reakcije.Npr.cesto u emisiji prica fazone tipa islo dete u skolu ,pa srednju sk.i fakultet a jos nije docekao titulu….pa sebe pokazuje kako skida majicu i polu go podrzava tzv.trenera Vujosevica…
    Takvog manipulatora zbog toga sto mu Čovic neda da izvestava o C.Z.i sto nemoze nikog da dovede u goste na soskanal, ja nisam video.
    Mogu Vam reci da je to novinar koji najvise podgreva pricu i raspiruje mržnju medju navijačima oba tima.

    0
    0
    Odgovori
  5. tipično za ,,cigane“ baš imaju smisla za humor,ali nikada pa ni u slavlju nisi bili dostojanstveni,zato će i dalje biti samo FMP i ništa drugo.

    0
    0
    Odgovori
  6. Vasa redakcija je grobarska tako da me ne cudi, ovo je cist humor u odnosu na ono sta pricaju u parovima ovo je smesno, sto ne osudjujete hepi televiziju koja propagira nekulturu i koja je mnogo vise gledanija od glupave tegijeve emisije, covek koji se javno deklarise za koga navija,a vodi jednu sportsku emisiju i prosipa svoju pamet kao da se najbolje razume u kosarku jednostavno je smesan i zato ga samo vi grobari smatrate za ozbiljno ,da je nepristrasan i Zvezdasi bi ga vise cenili!

    0
    0
    Odgovori
    • Za tebe je vjerovatno Anđus legenda koji u emisiju dovodi svoje ortake i izmišlja. Neki Popović ustvrdi da SD CZ ima 49 trofeja od Partizana, a nemaju podatke za Partizan u veslanju, streljaštvu, karateu, gimnastici, plivanju. A Partizan 25 godina prvak u kontinuitetu u veslanju, ima 97 titula u streljaštvu, po osam u gimnastici i plivannu, sedam u automobilizmu 27 u karateu. Ali zato lijepo zbraja Zvezdinih 88 u mačevanju (sablja, floret, mač, pa još muški i žene), ali Partizan u streljaštvu ne zna da sabere….
      Takve su sve Ciganske istine, baš kao ova tvoja

      0
      0
      Odgovori
      • Kokose čuo sam da Partizan briljira i u bridžu, jambu, lastišu i bacanju kamena s’ramena, i da te titule niko iz Zvezde neće nikada stići!

        0
        0
        Odgovori
  7. Sam je to radio i trazio on da je pametan napustio bi i ne bi od sramote kaljao profesiju kojom se bavi. Jedan od retko losih novinara i to novinar pod znacima navoda. Jer on je retko los covek subjektivan zloban.

    0
    0
    Odgovori
      • kucno vaspitanje !? rece ko ? navijac kluba ciji navijaci psuju covicevu zenu i gurovicuevu decu !!! ovo je svakodnevna fora koja je plasirana kod tegija u emisiju 😉 i da ovo je grobarski portal

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter