2
Ostali sportovi

SAMO U SRBIJI: Zvali policiju da otera svetske prvake sa treninga! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.15 u 14:42

Neverovatna stvar dogodila se u Novom Sadu, gde je direktorka jedne osnove škole pozvala policiju da otera “grupu uličara“ sa terena školskog dvorišta iako su to zapravo – prvaci sveta. 

Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero prvaci sveta i srpski reprezentativci u basketu 3×3 u organizaciji FIBA doživeli su neprijatnost tokom treninga u sklopu priprema za Evropske olimpijske igre u Bakuu. 

Srbija 3x3 trening

– Direktorka škole je pozvala policiju da nas izbaci sa terena pošto smo ometali čas na koji je, usput, došlo četiri, pet devojčica bez sportske opreme. Uz obrazloženje da učenici ne mogu da ispaštaju zbog nekog nazovi treninga nekih za koje ona ne zna ni ko su ni šta su – otkrio je Bulut. 

Takođe, on je na svom Fejsbuk profilu ogorčeno komentarisao činjenicu da o ovome nisu pisali srpski mediji.

 – Ono kada u Srbiji pre pišu o tome kako je Darko pijan nego da svetske prvake teraju sa terena – napisao je Bulut na svom Fejsbuku.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Dok su ovi momci trenirali i spremali se za takmicenje.. Neka baba sto jos drzi Titovu sliku u kancelariji ima svest da njena deca ne mogu da se igraju u skolskom dvoristu.. Dok te iste devojcice trte svoja dupeta i puce svoje usne da bi stavile na FB za vreme fizickog vaspitanja.. I posle kako u zemlji degenerika, i konzervativaca pruziti nekom bolji zivot.. Kako izabrati pravog coveka da vodi zemlju.. Lepo kazu.. Kakvi ljudi, takva vlada.. Momci samo hrabro.. Ruza procveta i kroz beton.. Vi radite to za sebe i za svoju zemlju. A ona ce dok se sami ljudi jos malo zatupe eventualno sjebati samu sebe.. Jer joj to vec dobro ide..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter