6
The Best Of

BAŠ GA NE VOLE: Hrvati bez dlake na jeziku ponovo opleli po Darku Miličiću! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.15 u 12:16

Hrvatski mediji ponovo su negativno pisali o bivšem srpskom košarkaškom reprezentativcu Darku Miličiću.  

 

Komšije su umele i ranije da “opletu“ po Miličiću, a poslednji put to se dogodilo nakon njegovog debitantskog kik boks nastupa decembra prošle godine. Iako je Darko i tada imao odgovor za hrvatske medije, on se ponovo našao na naslovnicama istih nakon vežbe u ispijanju piva.

Portal Jutarnji.hr, Miličića naziva “poznatim nacionalistom“, “propalim sportistom“ uz obavezno – “najveći promašaj u istoriji NBA drafta“. 

Uz naslov – “Zemljo, otvori se! Pogledajte novo sramoćenje najvećeg primitivca srpskog sporta“, Jutarnji.hr je pisao o “novom biseru“ Darka Miličića. 

Milicic hrvatski mediji

– Darko Miličić do kraja svog života ostaće poznat kao najveći promašaj u istoriji NBA drafta. 213 cm visoki srpski košarkaš svojevremeno je kotirao kao najveća nada evropske košarke te je na NBA draftu 2003. bio izabran ispred igrača kao što su Karmelo Entoni, Dvejn Vejd i Kris Boš  – pišu hrvatski mediji i dodaju:

– Darko je najzad završio kao propali kik bokser (predao je svoj jedini meč) te više ostao upamćen po primitivnim ispadima u kojima se pretio bližoj i daljoj familiji raznih sudija u vrlo eksplicitnim psovkama. Sad je na Youtube procurio novi ‘biser’ gde Darko, poznati nacionalista, prilikom jednog izlaska go do struka uz pesmu Baje Malog Knindže eksira pivo. U posebno trenutku inspiracije Miličić je pivom zalio i svoje tetovaže četničkih zapovednika. Sada svom rezimeu propalog košarkaša i kik boksera može dodati i karijeru propalog pevača – pišu hrvatski mediji.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Darko je jedna ljudska gromada,covek koji pomaze ljudima u nevolji i Srbenda kakvog nisam video za svojih 40 godina.On jeste ponekad cudan ali Janjski mentalitet je takav naj vaznije i sto on jeste da je dobar i posten covek onakav kakvog najgori Srbi od svih Srba tz Hrvati mogu da sanjaju da ce imati.Kompleksi su neizlecivi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter