2
TimeOut

POKAZNA VEŽBA: Miličić objasnio kako se pije pivo (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.15 u 15:28

Darko Miličić je pre tri godine definitivno prerano okončao košarkašku karijeru, iako je svojevremeno važio za jednog od najvećih talenata sveta o čemu svedoči i podatak da je na NBA draftu biran kao drugi pik.

Međutim, ćudljivom Miličiću očigledno nije bilo zanimljivo da posle 27. godine i dalje igra igru pod obručima pa se okrenuo nekim drugim strastima – ribolovu, kik-boksu, a nedavno je snimljen i na jednom slavlju gde uz pesme Baje Malog Knindže na zanimljiv način ispija pivo. I nije želeo da pije sam, već je koju kap ponudio i četničkim vojvodama Đujiću i Kalabiću koje ima istetovirane na stomaku.

Bivši reprezentativac Srbije često ume sebi da da oduška na sličan način, ali nikako ne bismo smeli da zaboravimo i njegov humanitarni rad o kojem on ne želi previše da priča. Miličić je i prvi Srbin koji je igrajući za Detroit uspeo da dođe do šampionskog prstena u NBA, što je posle njega pošlo od ruke i Peđi Stojakoviću sa Dalasom.

Pročitajte i zbog čega su hrvatski mediji isprozivali Miličića i kako im je on na to odgovorio. Navijače Crvene zvezde sigurno zanima zbog čega stameni centar nikada nije obukao crveno-beli dres iako je navijač srpskog evroligaša.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter