0
Auto Moto

VN MAĐARSKE: Vesnić zauzeo pol poziciju

Objavljeno: 25.04.15 u 09:05

Srpski automobilista i vozač EKO Rejsing tima Milovan Vesnić krenuće u subotu sa pol policije u Mađarskoj na startu Centralnoevropskog šampionata na kružnim stazama.

Vesnić za volanom „Vauxall Vectre STW“ imao je najbolje vreme sa dve sekunde više u odnosu na prvog pratioca, dok je timski kolega Rudolf Pešović u svom BMW-u stigao do trećeg mesta.

– EKO Rejsing tim napravio je izvarendan rezultat na prvim kvalifikacijama i uz malo sreće i sutrašnja trka će proći u ovakvom stilu. Automobili i ekipa funkcionisali su fantastično i nadam se da će tako biti i na prvoj trci. Na Rudiju i meni je sada samo da završimo započeto – izjavio je Vesnić nakon kvalifikacionih vožnji.

Posle kvalifikacija zadovoljan je bio i Pešović.

– Iskren da budem iznenadio sam pomalo i sebe, ali i tim. Danas sam prvi put vozio na novim Danlop pneumaticima što je kao rezultat donelo odlično treće vreme. Nadam se da ćemo završiti trku i uzmeti prve bodove – zaključio je Pešović.

Prva trka šampionata centralne Evrope na mađarskoj stazi Hungaroring zakazana je za subotu od 9.55.

hotsport.rs   – Tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter