0
Ostali sportovi

FOTO: Starsport.rs

TUŽNA PRIČA: Silađi morao da plati kartu da bi trenirao na Košutnjaku!

Objavljeno: 25.04.15 u 11:27

Čelnici Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ doneli su odluku da podrže najbolje srpske plivače i omoguće im pripreme za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Direktor Sportskog centra Branislav Krekić rekao je da je reagovao čim je iz medija saznao da je Čaba Silađi morao da plati ulaz na bazen u Košutnjaku.

– SC Milan Gale Muškatirović doneo je odluku da bude pokrovitelj srpskih reprezentativaca u plivanju u okviru priprema za Olimpijske igre u Riju, 2016. godine. Verujemo u naše sportiste i želimo da im pomognemo da na najbolji mogući način predstave Srbiju na Olimpijskim igrama u Riju sledece godine – izjavio je Krekić.

Temperatura vode na bazenu SC Milan Gale Muškatirovic je 27, a temperatura vazduha 29 stepeni, pa će Silađi i ostali srpski olimpijci u plivanju imati idealne uslove u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre, navodi se u saopštenju.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter